Cautare + searchengine webpage si optimization plus pagina si &
Motor +  webpage plus optimization cautare - optimizare si pagina - Optimization +  pagina plus engine motor - optimizare si cautare - Engine +  cautare plus webpage optimization - optimizare si motor - Optimization +  pagina plus webpage motor - optimizare si cautare - Optimization +  pagina plus engine motor - search-engine si cautare - Optimization +  motor plus engine cautare - optimizare si pagina - Motor +  pagina plus engine optimization - optimizare si cautare - Engine +  pagina plus webpage optimization - optimizare si motor -

Preturi optimizare pagini/site motoare de cautare

Comanda pachetul optimizare pagina pentru motoare de cautare

Informatii contact in legatura cu optimizare site pentru motoarele de cautare


Valid HTML 4.01!


Gazduire Web Hosting

 

      Daca va intrebati la ce va foloseste sa va optimizati site-ul si sa il directati catre o anumita categorie de clienti, priviti cu atentie statisticile de mai jos. Aceste rapoarte reprezinta diferenta dintre reclama platita si fara posibilitate de targetare, banner exchange, anunturi cu scop general si traficul targetat / interesat de produsele dvs.


Pentru paginile neoptimizate si fara trafic situatia se prezinta in felul urmator:
Daca se apeleaza la solutii de reclama ce nu are un target anume ci doar va aduce vizitatori haotic, vanzarile se vor face "din greseala", doar daca din noroc unul dintre vizitatori este curios... Astfel raportul se schimba in felul urmator:


In cazul in care se apeleaza la solutii de reclama cu target nu aveti foarte multi vizitatori, insa raportul de vanzari este mult mai mare. Din simplul motiv ca 90% dintre vizitatori sunt interesati de produsul dvs. Astfel va puteti optimiza pagina web pentru a capta acest trafic ce este interesat de ceea ce vindeti dvs. si desigur aduceti astfel din motoarele de cautare vizitatorii ce sunt interesati sa gaseasca site-ul/produsele dvs.Datele statistice ne-au fost puse la dispozitie prin bunavointa motorului de cautare ADR.ro (www.search-engine.ro)

Inscriptionari pixuri
 Gazduire Web & Copyright 2004 http://optimization.ro